Her Şey Dahil Bodrum Otelleri


Ülkemizin en potansiyeli yüksek tatil beldelerinden biri Muğla'nın Bodrum ilçesidir, burada bulunan çok kaliteli oteller, iyi bir turizm altyapısına sahiptir ve gerçekten pek çok kişi için mükemmel bir tatil fırsatı, buradaki otellerle ortaya çıkmaktadır. Son derece estetik tasarlanmış pek çok farklı otel, konaklama imkânı konusunda müşterilerine büyük avantajlar sağlamıştır.

Turizm ve tatil piyasasının en önemli tercihleri içerisinde bulunan her şey dâhil Bodrum otelleri, yemek, konaklama ve eğlence konusunda oldukça sınırsız imkânı insanların karşısına getirmiştir. Muhteşem bir tarihi ve doğal güzelliğe sahip olan Bodrum mutlaka gezilmesi ve keşfedilmesi gereken yerlerden biridir. Muğla’nın birbirinden güzel 13 ilçesinden birinde, elbette gezme ve görme konusunda önemli fırsatlar sizi bekliyor.

Cennet Koyu

Bodrum merkeze 20 kilometre mesafede yer alan Cennet Koyu, görkemli ve gösterişli duruşu ile dikkat çekmektedir. Muazzam bir doğal güzelliği görmek ve iyi bir keşif fırsatını değerlendirmek için, buradaki güzellikleri yerinde keşfetmek gerekir.

Bodrum Deniz Müzesi

2010 yılında Bodrum Kalesi'nin önünde bir çadır kurularak başlamış olan müze etkinlikleri, özellikle zaman içerisinde inşa edilen müze ile daha iyi bir sonuç ortaya çıkarmıştır. Bodrum’daki pek çok farklı tekne yapım şeklini gösteren muazzam eserler bu müzede sergilenmektedir. Denizle iç içe bir yaşam tercih etmiş olan bölge halkı ve turistler için, buradaki müze mutlaka görülmesi gereken önemli bir fırsat yaratmaktadır.

Dibeklihan Kültür Ve Sanat Köyü

Yöresel mimari ve doğal güzelliklerin iç içe geçtiği Bodrum’da, kesinlikle görülmesi ve keşfedilmesi gereken yerler sizi bekliyor. Dibeklihan Kültür Ve Sanat Köyü hem mimarisi hem de kullanılan malzemelerle birlikte oldukça hoş ve estetik bir yapı ortaya koymuştur. Bodrum ziyaretini daha güzel ve nitelikli hale getirmek için, özellikle gezilmesi gereken yerleri zamanında keşfetmek ve görmek gerekir.

Barlar Sokağı

Gümbet Mahallesi’nde bulunan Barlar Sokağı Bodrum’u ziyaret eden insanların en önemli uğrak yerlerinden biridir. Alışveriş ve gezme amaçlı olarak özellikle akşamüstü bu sokak çok kalabalık bir hal almaktadır. Gece gündüz bütün saat dilimlerinde yoğun bir şekilde insanların bulunduğu bu muazzam yer, Bodrum’un en güzel noktalarından biridir.

Bitez Plajı

Deniz’le kumsal, Bodrum gibi güzel yerlerde iç içe geçmiş muazzam bir güzelliği göstermektedir. Çok fazla insanın ziyaret ettiği en uzun sahil şeridinde Bitez Plajı, gerçekten dikkat çekici bir güzelliği ön plana getirmiştir. Bodrum gibi muhteşem bir yerleşim biriminde oldukça estetik yapıya sahip olan plaj yapısı, aynı zamanda iyi bir tatil için insanlara önemli fırsatlar sağlamaktadır.

Kumbahçe Sahili

Bodrum Kalesi’nin hemen karşısında bulunan muhteşem güzelliğe sahip olan Kumbahçe sahili, özellikle akşam güneş batımını en iyi şekilde yaşayacağınız güzel bir sahil olarak karşınıza gelmektedir. Tekne ve yat gibi araçlar çok yoğun olduğu için, bu bölgede denize girmek çok fazla keyif vermeyebilir. Yine de gün batımı keyfini çıkarmak için, bu sahil mutlaka insanların uğraması gereken yerlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Şevket Sabancı Parkı

Plajları kumsalları ve turistik yerleri ile dikkat çeken Bodrum’da, muazzam gölgelikleri ile Şevket Sabancı Parkı uğramanız gereken adreslerden biridir. Gün ortasında keyifli bir oturma ve manzara keyfinin tadını çıkarma noktasında, bu olağanüstü park size büyük avantaj sağlayacaktır. Serinlik arayan ve gölgenin değerini bilen insanlar için, buradaki ağaçlar ve ağaçların gölgesinde kalan park müthiş bir fırsat ortaya koymaktadır.