Çayelinde Bir Lezzet Durağı


Karadeniz’in Çikolata Rüyası Deneyimi Yaşatan Mekan’ı : Chocalate Lounge & Coffe

Sizlere birebir deneyimlediğimiz karadeniz bölgesine geldiğinizde mutlaka gidip görmeniz,lezzetlerini tatmanız gereken bir mekandan bahsedeceğiz bugün.

Chocalate Lounge Yasin Sarıoğlu tarafından bölgeye kazandırılmış bir coffe-shop, roastary tarzı işletilen müdavimi olabileceğiniz bir mekan. Mekanın girişinden başlamak istiyorum anlatmaya, çünkü daha girişte tasarımı ile dikkat çekmekte, içeri girdiğiniz ilk an taze kahve kokusu ile büyüleniyorsunuz.

Ancak bu mekanı sihirli kılan tek şey sunduğu kahveler değil. Belçika çikolatası ile yapılan tatlılardan tutun işletmenin special tatlılarıda muazzam derecede lezzetli. Öyle ki işletme sık sık trabzon,rize ve artvinden gelen misafirlerin akınına uğruyor. İşini özenle ve severek yapan bir ekip sizlere belçika çikolatası ile taçlandırılmış lezzetleri sunarken, bir yandan taze çekilmiş kahvelerin burnunuza bıraktığı mis gibi koku ile bu mekanda dinleniyorsunuz.

Bölgede bu tarz yeni nesil coffe shoplar henüz yaygın değil. İşletme sahibi Yasin Sarıoğlu ise bu işin eğitimini istanbulda ünlü baristalar ve şeflerden almış. Her ürünün bir hikayesi vardır diyor sarıoğlu ve ekliyor “ İşini severek yapan bir ekip ile yeni hikayeler yazmaya devam edeceğiz” diye. Bizim en çok hoşumuza giden ürünü Belçika Çikolatası ile Yapılan Cheescake oldu. Belçika çikolatasının mükemmel lezzeti ile chesscake birleşince tadı damağınızda kalan bir sanat eserine dönüşüyor adeta.

Çayeline yolunuz düşerse sadece cheescake ile geçiştirmeyin, işletme sahibi Yasin Bey ile de muhabbet etmeyi unutmayın. Tüm ekibin sıcak ve içten tavırları ile zaten Chocalate sizin için vazgeçilmez olacak. Daha fazla bilgi ve ürünlere erişmek için lütfen tıklayınız